Release lijst

Lijst met gerealiseerde functionaliteiten

Geschreven door Joris
Deze week bijgewerkt

Cliendo wordt continue doorontwikkeld en beter gemaakt. Dit zijn de laatste toegevoegde functionaliteiten:

Aankomend;

__

Klaar!

• Agenda koppeling .ics. Zet een Cliendo afspraak eenvoudig in je Google, Microsoft of Apple agenda.

• Netwerk functionaliteit. Voeg centraal contacten toe (met AutoSuggest). (klaar!)

• Organisatie contacten toevoegen. Zoals School of Dagbesteding. (klaar!)

• Zie per contact alle toegevoegde cliënten (klaar!)

• Contact rollen: extern begeleider, familielid, huisarts en nog veel meer rollen (klaar!)

• Cliëntendossiers aan elkaar koppelen. Hou bijvoorbeeld makkelijk 1 familie in beeld.

• Koppeling Embloom (klaar! Op aanvraag)

• Bestanden toevoegen op plan pagina's (klaar!)

• Meer rechten per dagrapportage: team of leden, selectie p.p. instellen (klaar!)

• Dubbele afspraak melding agenda (klaar!)

• Nieuw 'Plan' pagina menu, meer tabs in scherm (klaar)

• Extra Antivirus upload check op user bestanden (klaar!)

• PEN test, Security test door bevriende hackers, uitgevoerd door Zolder

• Abonnement inzien

• Adres wijzigen

• Betaalmethode beheren

• 2e betaalmethode toevoegen

• Factuurgeschiedenis inzien en facturen downloaden