Notificaties ontvangen

Stel notificaties in! Pingggg

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je krijgt standaard notificatie in Cliendo. Bijvoorbeeld als jij ergens bent getagd of aan een agenda item bent toegevoegd.

Als je lid bent van een dossier krijg je niet automatisch bericht van alles dat er wordt aangepast wordt in het dossier. Dan zou de gemiddelde gebruiker van Cliendo al snel zo veel notificaties krijgen dat die ze niet meer opent.

Dus als een collega een dagrapportage toevoegt zonder jou te taggen dan krijg je daar geen bericht van. Deze notificaties krijg je wel. In Cliendo altijd, of je ze per mail ook wilt aanzetten is een keuze, zie beneden.

Notificatie als:

• Je aan een clip / agenda item bent toegevoegd

• Je aan een cliënt bent toegevoegd

• Je getagd bent door een collega of cliënt

• Een cliënt iets heeft geschreven of geüpload in dagrapportage, clip of agenda

• Een cliënt gegevensvelden heeft aangepast

• Een cliënt (bijna) jarig is

• Een agenda item waar je notificatie voor hebt ingesteld begint of eindigt

• Overige notificaties

• Een pakket verloopt waar je een notificatie voor hebt ingesteld

• Je een VECOZO bericht hebt ontvangen (optie)

• Je een online intake/vragenlijst hebt ontvangen (optie)

Via instellingen > notificaties kun je instellen waar je e-mail en of push notificaties van wilt ontvangen. https://secure.cliendo.com/settings/notifications/ .

Let op 1: Geen notificatie
Je krijgt e-mail notificaties niet, als je bent ingelogd in Cliendo. Dit is zo omdat we e-mail die je wel ontvangt zo relevant mogelijk willen houden.

Let op 2: Geen notificatie bij elke dagrapportage van collega
Als een cliënt (lid-only uitgenodigde) iets in de dagrapportage heeft gezet kun je wel een notificatie krijgen, maar je krijgt géén notificatie van elke nieuwe dagrapportage die wordt geplaatst door je collega’s. Ook niet als je toegevoegd bent als lid aan het dossier. Dit is omdat:
- Er continue dagrapportages worden geplaatst en je dan continue berichten zou krijgen en je deze door lage relevantie snel niet meer leest.

- Je met ‘@..’ getagd kan worden in een dagrapportage als jij wel een notificatie moet krijgen
- Er een apart en makkelijk dagrapportage overzicht te maken is via beheer (huisje) > gebeurtenissen > dagrapportages.