Teamgenoot toevoegen 

1. Linksonderin Cliendo vind je de button om naar instellingen te gaan:  

2. Open daarna het tabblad 'Teamgenoten toevoegen': 

3. Geef vervolgens mailadres, voor en achternaam in van degene die je wilt uitnodigen: 


4. Stel na het toevoegen in welke groepen deze collega wel en niet mag zien. 

Toegang per cliënt geven

Als je niet toegang per groep wilt geven maar per cliënt, kan dat ook. Voeg zoals bovenstaand een uitgelegd een teamgenoot toe. Geef daarna toegang tot geen groepen, of alleen tot de groepen waar diegene volledig toegang toe mag hebben.

Via de 'leden' knop op de dagrapportage van een cliënt voeg je vervolgens deze teamgenoot toe. Die heeft dan toegang tot dit dossier, zelfs als diegene deze groep niet mag zien.

Je kunt ook 'andersom' werken door iemand niet eerst toe te voegen als teamgenoot en via de 'leden' knop toegang te geven tot een dossier. Als diegene toegang heeft tot meer dan twee dossiers telt diegene als gebruiker, alleen heeft iemand die op die manier is toegevoegd geen groepsoverzicht, geen functionaliteiten onder 'huisje' en kun je diegene niet beheren onder teamgenoten overzicht.

Schorsen van een gebruiker

Met de 'pauze' knop drukt rechts schors je een account. 

Als je een gebruiker/collega schorst, kan diegene direct niet meer in zijn account. Als diegene nog is ingelogd, wordt die uitgelogd. Indien een poging wordt gedaan weer in te loggen, ontvangt diegene een melding dat zijn/haar account inactief is.

Alle informatie die is ingevuld door deze gebruiker blijft bewaard. 


Verwijderen van een gebruiker

Klik op de drie puntjes aan de rechterkant en vervolgens of je de data ingevoerd door deze account wilt bewaren of niet. Bij twijfel bewaar je alles, je kunt de data anders niet meer terugkrijgen.

Wachtwoord van een teamgenoot wijzigen  

Als je een nieuw wachtwoord genereert voor een collega, vervalt meteen het oude wachtwoord. In het vervolgscherm zie je het nieuwe wachtwoord staan. 

Je collega heeft bij genereren van het wachtwoord deze nog niet ontvangen. Je dient dit wachtwoord zelf naar je collega op te sturen. 

Indien 2 staps verificatie aan stond voor je collega, wordt dit met wachtwoord wijzigen automatisch uitgeschakeld en moet dit opnieuw worden aangezet nadat er is ingelogd. 

Als je zelf admin bent en je komt niet meer in je account, kan een andere admin dit voor je oplossen. Anders neem je met ons contact op.

Een teamgenoot admin maken 

Via de drie puntjes rechts kun je ook je teamgenoot admin maken. Dit kun je zelf niet ongedaan maken, alleen wij kunnen iemand admin - af maken. Admins kunnen:

  • Alle cliënten zien 
  • Alle groepen zien 
  • Alle gegevens, bestanden, agenda's, dagrapportages etcetera zien en exporteren 
  • Teamgenoten uitnodigen, beheren en verwijderen. 
  • Tijdregistraties zien van iedereen op de tijdregistratie pagina 

Admins kunnen geen andere admins verwijderen 

De eerste of enige admin van de account wisselen 

Deze eerste admin kan inloggen op zijn/haar account en een andere admin kiezen, zoals hierboven staat beschreven. 

Indien de enige / vorige admin verwijderd moet worden, moet daarvoor een verzoek worden ingediend op info@cliendo.nl via het e-mailadres en de tenaamstelling die op jullie Cliendo offerte staan.

Daarna ontvang je instructies voor verdere verificaties die wij nodig hebben. We zullen in geen geval de bestaande admin verwijderen zonder deze instructies, en een bestaande admin kan altijd op de hoogte worden gesteld van een gedaan verzoek.

Gegevens wijzigen

Via potlood wijzig je gegevens. Als je een e-mailadres wijzigt, moet je dit zelf doorgeven aan de gebruiker. Hij/zij krijgt geen notificatie. 

Conform de AVG kun je bij het 'wisselen' van een gebruiker, bijv bij een nieuwe collega die een oude collega vervangt, niet simpelweg gegevens van een bestaande gebruiker anderen.

Je schorst of verwijderd dan de oude collega en je kunt een nieuwe toevoegen. Dit zodat dan altijd bewaard blijft wie wanneer welk bericht is geschreven. Dit is in de meeste gevallen verplicht om aan te kunnen tonen. 



Als je geen teamgenoten tabblad ziet.. 

Komt dat waarschijnlijk omdat je momenteel geen administrator bent. Alleen administratoren mogen teamgenoten toevoegen en rechten beheren.

Indien jij ook administrator moet worden, dan kan de huidige admin van jullie account dat in orde maken via de teamgenoten pagina. 




En hoe werken de financieën? 

Als je een teamgenoot toevoegt binnen je pakket, telt dat als een gebruiker en gebeurt er niets. Als je een team pakket hebt t/m 4 gebruikers en je voegt een 5e gebruiker toe, upgrade je automatisch naar een team+ pakket.

Via schorsen zijn gebruikers overdraagbaar. Heb je dus 4 teamgenoten, is er 1 geschorst, kun je dus weer een 4e toevoegen zonder dat je een pakket omhoog gaat.

Heeft u het antwoord gevonden?