In Cliendo betaal je per gebruiker / teamgenoot. Een gebruiker is een e-mailadres dat wordt toegevoegd onder instellingen > teamgenoten.

Mensen gratis toevoegen aan dossiers

Cliendo heeft de mogelijkheid om gratis mensen aan een dossier toe te voegen. Je kunt 1000 mensen gratis aan één dossier toevoegen om mee te kijken in dit dossier. Dit is geschikt voor familieleden, cliënten zelf, extern hulpverleners en dergelijke.

Een uitgenodigd mailadres kun je aan maximaal drie verschillende dossiers tegelijk toevoegen. Daarna voeg je ze als betaalde gebruiker toe.

Kortingen voor stagiaires, parttimers of het minder gebruiken van functionaliteiten

We begrijpen waar je vandaan komt als je denkt, 'Deze gebruikers maken er minder gebruik van - dus dan kan het maandbedrag ook wel omlaag'. Maar.. Cliendo kan helaas niet monitoren wie er toegang heeft tot Cliendo en wat diegene doet op een account. Dit is vanwege onze interne protocollen, de privacy wetgeving en om efficiënt en transparant te kunnen werken.

• Wij kijken niet per gebruiker wat een gebruiker doet op een account.

• Wij kunnen niet beoordelen iemands functie is op basis van een mailadres. Wij zien niet of iemand stagiaire is, of parttimer, of er 22 uur per dag op zit.

• Wij kijken niet in accounts of dossiers als dat niet nodig is

• Wij rekenen geen prijzen naar hoeveelheid gebruik

Wij houden ons kortom zo min mogelijk bezig met wie op een account inlogt, wat diegene doet en in welke frequentie. Ook willen we vooraf transparant zijn in onze prijzen. Als we achteraf zouden moeten gaan rekenen naar gebruik, dan zouden we ook geen vaste prijzen vooraf kunnen rekenen voor een pakket. Wij willen geen facturen sturen omdat iemand vier of 64 keer in een maand heeft ingelogd.

Voor organisaties met een Service Level Agreement kunnen we aparte afspraken maken. Dit geldt niet voor onze standaard Pro, Team, Team+ of Organisatie pakketten en vanaf dertig extra gebruikers in een specifieke rol.

Andere benamingen dan gebruiker of teamgenoot

Mogelijk hanteren jullie intern een andere benaming voor teamgenoten of gebruikers. Wie is wel echt teamgenoot en wie niet. Er zijn veel termen die de revue passeren, van vrijwilligers, tot collega's, tot externen.

Wij zouden het graag doen maar we kunnen helaas geen rekening houden met interne benamingen. Deze verschillen overal.

Het kan dus zijn dat wat voor jou geen teamgenoot is, zo wel in Cliendo wordt gerekend. Het gaat er om dat je een e-mailadres toevoegt aan instellingen > teamgenoten.

Waarom wij hier strict op zijn

99% van onze inkomsten komt uit gebruikers. Als gebruikers niet worden betaald hebben wij geen geld en kunnen we geen Cliendo maken.

Alternatieven

Soms wordt er bedacht dat je één inlog wel kunt delen met meerdere mensen. De wet AVG schrijft voor dat je altijd moet kunnen aantonen wie welk bericht wanneer heeft geschreven. Wij raden dus af om dit te doen en geven hier geen toestemming voor. We controleren er niet actief op - om dezelfde reden als hier boven genoemd: wij houden ons niet bezig met de activiteiten op een account. Tenzij deze opvallen.

Wat je wil zou kunnen doen is de gratis dossier toegang gebruiken, en als je over de limiet komt van de drie dossiers, dan een nieuw mailadres te gebruiken voor diegene. Diegene moet dan ook apart inloggen en dat is niet per sé makkelijk werken, maar het is wel gratis.

Kortingen

Wij horen bij de aanbieders met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. We bieden veel zaken aan die niemand anders aanbied. Cliendo rekent geen opstartkosten, we bieden gratis support en trainingen.

We begrijpen dat in bepaalde situaties een korting alsnog wenselijk is, en gaan hier beperkt in mee. Deze vraag krijgen we voornamelijk van starter en goede doelen.

Dit zijn alle mogelijkheden voor kortingen:
- Bij per jaar betalen krijg je € 72 korting. Langer vooruit betalen kan in overleg.
- Voor organisaties met een nieuwe KvK inschrijving
- Voor ANBI's

Vraag naar de voorwaarden.

Heb je het antwoord gevonden?