Beveiliging, processen en randvoorwaarden
Een extern e-mailadres kan gratis op 3 dossiers worden uitgenodigd
Een extern e-mailadres kan gratis op 3 dossiers worden uitgenodigd

Voeg het e-mailadres toe als teamgenoot om aan meer dossiers te kunnen toevoegen.

Marlijn Hanna avatar
Geschreven door Marlijn Hanna
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt gemakkelijk cliënten, familie of derden uitnodigen op een dossier. Dit noemen we dossier leden.

Deze uitnodigingen zijn gratis en bedoeld voor cliënten zelf of familieleden.

Er zit geen beperking op het totale aantal uitnodigingen. Je kunt dus prima
prima 200 leden uitnodigen op 50 dossiers. Mits dit verschillende personen / e-mailadressen zijn.

Één e-mailadres kun je gratis bij maximaal 3 dossiers als lid uitnodigen.
Als je één e-mailadres aan meer dossiers wilt toevoegen kan dat ook.

1. Voeg het mailadres eerst toe als teamgenoot

Ga naar instellingen > teamgenoten.

Hiervoor moet je admin zijn. Ben je dat niet, dan kun je een admin in jouw team vragen. Het toevoegen van een teamgenoot kan extra kosten met zich meebrengen als je naar een nieuw pakket upgrade (bij 2, 5 en elke 10 gebruikers).

2. Stel je de zichtredenen voor deze teamgenoot in op 'geen groepen'.

Dit houdt in dat deze teamgenoot géén andere dossiers kan zien. Alleen de dossiers waar hij/zij als lid aan toegevoegd is.

3. Je kunt dit mailadres weer toevoegen aan dossiers als lid, zonder limiet.

Nu kan je bij de cliëntendossiers waar jouw teamgenoot aan moet worden toegevoegd zoals je gewend bent weer knop 'leden' worden aangeklikt. Er zit geen maximum aantal dossiers meer gekoppeld aan het e-mailadres.

TIP: Door het toevoegen van het mailadres als teamgenoot, krijgt diegene ook meer functionaliteiten. Hij/zij krijgt ook toegang tot 'huisje' en kan dus bijv. de algemene agenda's inzien, getagd worden en eventueel ook tijd registreren. Zie hier voor een overzicht van rechten.