Meer opties voor beheer 'leden' van dossiers

Opnieuw uitnodigen / mailadressen aanpassen / wachtwoord beheer en meer

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sinds enkele jaren kun je in Cliendo makkelijk cliënten, familie of derden uitnodigen op een dossier. Dit noemen we dossier leden.

We hebben hier een aantal opties aan toegevoegd om het beheer makkelijker te maken. Je kunt nu leden van een dossier:

• Opnieuw uitnodigen

• Voor en achternaam aanpassen

• E-mailadres aanpassen

• Een nieuw wachtwoord aanmaken en dit zelf opsturen

• De 2 staps verificatie verwijderen door een nieuw wachtwoord aan te maken

• Zien of ze online zijn / al ingelogd zijn (balletje: groen)

Via potloodje kom je bij NAW en mailadres:

TIP

Als je alleen maar drie puntjes ziet bij een lid, dan is dit lid ook een teamgenoot en kun je hetzelfde beheer doen onder instelling > teamgenoten.