Wij bepalen wat we gaan maken aan de hand van:

• Hoe veel gebruikers het aanvragen
  • Hoe veel gebruikers er iets aan hebben
  • Hoe snel wij het kunnen realiseren.

Jij hebt dus direct inspraak in wat we gaan maken en je ideeën worden gewaardeerd.

Een van de belangrijkste redenen dat Cliendo zo makkelijk werkt is dat het direct door zijn gebruikers wordt vormgegeven en wij daar heel goed naar luisteren. Onhandige dossiers vol met onzin die je nooit gebruikt waren er al genoeg.

Op de planning

• Agenda koppeling Google / Outlook / Apple
  • Terminologie zelf aanpassen (cliënt, deelnemer..)
  • WLZ/PGB VECOZO koppeling + Onderzoek ZVW koppeling.
  • Uitbreiding dagrapportage
  • Uitbreiding planning / aanwezigheidsregistratie
  • Uitbreiding rapporteren op doelen
  • Uitbreiding gebeurtenissen overzicht: incidenten, verlopende pakketten en meer.
  • Uitbreiding zoekmogelijkheden (dagrapportages, algemene search, logs)
  • KM registratie

In consideratie

• Herhaalde agenda items vooruit kunnen registreren. Dit kan nu bewust niet.
  • Wachtwoorden zelf kunnen kiezen zónder dat 2 staps verificatie aan staat
  • Ideëen? Laat het ons weten

'En wanneer is wat ik graag wil dan precies af??'

We communiceren alleen de komende functionaliteiten die we gaan maken en geen exacte data.

Soms duurt een functionaliteit een dag om te maken, soms acht weken. En soms schatten wij iets met weken verkeerd in. Dat komt veel voor in software.

Als het bij de eerste tien functionaliteiten op de planning staat hierboven, komt het er aan. Indien je nog een dossier aan het uitzoeken bent adviseren we om uit te gaan van de functionaliteiten die nu al beschikbaar zijn. Dus mocht jij absoluut niet zonder bijvoorbeeld KM registratie kunnen, kies dan gewoon een ander dossier dan Cliendo nu.

Als je een organisatie bent kun je ook buiten deze planning afspraken met ons maken over wat je wanneer beschikbaar wilt hebben. Hiervoor betaal je dan gewoon een uurtarief voor de ontwikkeling. Wachten tot iets gratis beschikbaar komt kan dus altijd.

Eerder afgerond

Cliendo wordt doorlopend verbeterd. We hebben honderden verbeteringen doorgevoerd in 2017, 2018, 2019 en 2020. Dit is een greep uit de toegevoegde functionaliteiten.