In Cliendo zien lijstjes er mooi uit en zijn handige filters ingebouwd. Maar in excel kun je er echt álles mee dat je wilt. Dus hoe krijg je de belangrijkste data in excel?

Cliëntenoverzicht excel export (admin functie)

Op het cliëntenoverzicht zit, als je admin bent van je account, rechts bovenaan een knop 'exporteer'. Als je die aanklikt download er automatisch een excel.

De excel export exporteert wat je op het moment in beeld hebt. Dus als je via een zoekopdracht, of nog specifieker via tags, al precies de cliënten in beeld hebt die jij wilt zien zijn dat degenen die in excel komen.

Zo kun je bijvoorbeeld ook als je een adressenbestand hebt even snel alle cliënten uit Roermond in excel zetten.

Deze gegevens worden standaard geëxporteerd:

• Bsn
  • Naam
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Voorletters
  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Straat & huisnr.
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Gemeente
  • Mobiele nummer
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Best bereikbaar
  • Herinnering op
  • Tags

Tijdregistratie excel exports

Op de tijdregistratie kun je ook alle uren exporteren naar excel. Ook hier exporteer je wat je in beeld hebt. Via de 'getoonde gegevens' knop rechtsboven bepaal je welke datum, cliënten, teamgenoten en/of bijv. toewijzingen je in beeld hebt.

De excel bevat meer informatie dan je in Cliendo ziet. In de excel zie je ook precies wie wanneer welke afspraak heeft gehad, en zelfs wat er besproken is en de kleurlabels van de afspraak.

• Cliënt of Medewerker
  • Clips
  • Tijd
  • Duur per item (u)
  • Totale duur (u)
  • Clip titel
  • Label
  • Cliënt leden
  • Teamleden
  • Producten
  • Dienst
  • Categorie
  • Cliprapportage

En let dus even op dat je via de 'getoonde gegevens' knop op de Tijd registratie pagina instelt wat je wilt zien. Je kunt kiezen uit teamgenoten, cliënten, periodes instellen, toewijzingen etcetera.