Clip functie: Tijd

Met tijd zet je een clip in de agenda, registreer je tijd en zet je een notificatie

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan een clip kun je een tijd toevoegen. Als je een tijd toevoegt komt een clip automatisch ook in de agenda van de clip leden te staan.

Notificatie

In een geopende clip klik je op tijd > notificatie. Daar selecteer je wanneer je voor deze clip een notificatie wilt ontvangen, x tijd voor aanvang of voor einde. Alle leden die zijn toegevoegd aan de clip ontvangen deze notificatie.

Tijd registreren

In een geopende clip klik je op tijd > registreren. Daar selecteer je onder welke dienst of categorie je deze tijd wilt registreren. Je kunt hierbij ook categorieën en verschillende diensten selecteren.

Geregistreerde tijd kan worden geëxporteerd naar Excel, dit maken we op maat.