Bestandsgroep

Deel meerdere bestanden met geselecteerde personen en/of teamgenoten.

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe hou je eenvoudig bestanden bij? We hebben hier een hele mooie omgeving voor uitgedacht - maar tot die er is, is dit momenteel de meest geschikte tijdelijke oplossing:

1. Maak een dossier/cliënten groep aan en noem deze 'Bestanden'.

2. Open het tabblad 'Bestanden' in het dossier.

In dit dossier kun je nu in de bestandsmap, bestanden delen.

3. Via dagrapportage > leden van dit dossier, kun je bepalen wie hier bij mag.

Je kunt dus ook twee verschillende dossiers aanmaken en deze delen met verschillende mensen:
- Bestanden A, deze delen met Jan, Eddy en Fatima.
- Bestanden B, deze delen met Jan, Harry en Marlijn.

Hoe je deze rechten kunt indelen lees je uitgebreider in dit artikel.

Opmerkingen

• Het is helaas niet mogelijk om rechten per bestand te geven. Tenzij je hier een apart dossier voor aanmaakt en die dossier met één iemand deelt. Dat is nog steeds veiliger dan e-mailen.