Het archief

Cliënten in archief plaatsen / uitbehandeld / archiveren / inactief maken

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar staat het archief?

Via de knop hier rechts bovenaan, waar nu '10 groepen, Leon' staat, vind je de mogelijkheid om een archief weer te geven. Deze knop waar nu '10 groepen, Leon' staat heet ook wel de 'Getoonde Gegevens' knop.

• Zorg dat groepsweergave aan staat, en niet 'Alle cliënten'.

• Als groepsweergave aan staat kun je selecteren welke groepen, waaronder archief, je weer wilt geven:

De archief groep ziet er hetzelfde uit als alle andere groepen in Cliendo:

Hoe plaats je een cliënt in het archief

Optie 1: Je kunt cliënten in de archief groep slepen vanuit een andere groep.
Optie 2: Je klikt op de dagrapportage van de cliënt, naast zijn/haar afbeelding, op de button 'archiveren'

Wat gebeurd er als je een cliënt in archief plaatst?

• De cliënt verdwijnt uit de 'beheer' agenda om ruimte te besparen.

• Bij een clip / agenda item kun je de cliënt niet meer selecteren.

• De cliënt verdwijnt als optie bij 'rapportage' om het overzicht te houden.

• Je ontvangt geen verjaardagsmeldingen meer.

• De cliënt verdwijnt uit het tijdregistratie overzicht.

En wat is nog steeds?

• Zijn/haar eigen agenda blijft altijd inzichtelijk in het dossier van de cliënt zelf

• Leden van de cliënt die zijn toegevoegd kunnen nog steeds inloggen / het dossier inzien

• Je kunt het dossier nog steeds bewerken als het in het archief staat. Informatie toevoegen of verwijderen, bestanden inzien, je hebt alle mogelijkheden nog.

• Leden ontvangen nog meldingen als ze die aan hebben staan

• De in het verleden ingevulde agenda / tijd afspraken tellen nog steeds mee voor de tijdregistratie.

• Een dossier uit het cliëntenarchief kan niet worden geëxporteerd naar word. Je kunt het dossier heel gemakkelijk weer uit het archief halen. Vervolgens is het mogelijk om het dossier exporteren naar word

• Je kunt het dossier nog steeds exporteren naar excel vanuit het cliëntoverzicht als je admin bent.

• Je kunt het dossier gewoon terugplaatsen en dan is het dossier weer volledig actief