Wij bepalen wat we gaan maken aan de hand van:

• Hoe veel gebruikers er op stemmen.
  • Hoe veel gebruikers er iets aan hebben.
  • Hoe snel wij het kunnen realiseren.

Jij hebt dus direct inspraak in wat we gaan maken en je ideeën worden erg gewaardeerd.

Een van de belangrijkste redenen dat Cliendo zo makkelijk werkt is dat het direct door zijn gebruikers wordt vormgegeven en wij daar heel goed naar luisteren. Onhandige dossiers vol met onzin die je nooit gebruikt waren er al genoeg.

Ideeën dag!

Doe mee met de Cliendo ideeën dag! Wat is het idee van de Cliendo Ideeën dag? Nou – wij luisteren heel graag naar jouw ideeën. Sterker nog, Cliendo wordt bijna volledig vormgegeven op basis van deze ideeën. Want jij als gebruiker weet beter wat je nodig hebt dan dat wij gaan raden!

Zo werkt het:

• Je kunt van te voren ideeën aandragen of deze meenemen
  • We nemen samen met andere klanten alle ideeën door en gaan hier op stemmen
  • Er volgt een bekendmaking wat we gaan maken en in welke volgorde
  • We laten je zien wat we al aan het maken zijn en welke zaken we recent hebben toegevoegd.

We organiseren twee keer per jaar een ideeën dag voor alle bestaande klanten. Als nieuwe klant kun je ook aanhaken, maar dan adviseren we wel eerst een andere demo of training gedaan te hebben.

Ideeën dagen 2021
– 8 juni, dinsdag, 13:00 – 15:00
– 12 oktober, dinsdag, 15:00 – 17:00

Inschrijven

Graag via bovenstaande link inschrijven. Je krijgt meteen na inschrijven een ontvangstbericht en wordt op de aangegeven tijd verwacht op meet.cliendo.com/ideeen. Neem deel via Chrome of Firefox, aub niet via Safari.

Hopelijk kunnen we deze dagen ook bij ons op locatie houden op de Keizersgracht 482. Als dat kan krijg je van te voren bericht.

Op de planning

De volgende functionaliteiten komen als eerst aan bod. In welke volgorde we wat gaan maken is mede afhankelijk van de ideeën dag.

• Agenda koppeling Google / Outlook / Apple
  • Terminologie zelf aanpassen (cliënt, deelnemer..)
  • WLZ/PGB VECOZO koppeling + Onderzoek ZVW koppeling.
  • Uitbreiding dagrapportage
  • Uitbreiding planning / aanwezigheidsregistratie
  • Uitbreiding rapporteren op doelen
  • Uitbreiding gebeurtenissen overzicht: incidenten, verlopende pakketten en meer.
  • Uitbreiding zoekmogelijkheden (dagrapportages, algemene search, logs)
  • KM registratie

In consideratie

• Herhaalde agenda items vooruit kunnen registreren. Dit kan nu bewust niet.
  • Wachtwoorden zelf kunnen kiezen zónder dat 2 staps verificatie aan staat
  • Ideëen? Laat het ons weten

Er is veel vraag naar 'herhaalde agenda items vooruit kunnen registreren' maar er is ook veel vraag naar dat dit absoluut niet moet kunnen. Vooral van managers bij instellingen die willen dat iedereen correct registreert nadat een agenda item ook werkelijk geweest is. Te veel declareren is kwalijk en hiermee wordt dat standaard ingeperkt. Maar we begrijpen ook dat dit soms gewoon meer tijd kost dan wenselijk en dat willen we liever makkelijk maken.

'En wanneer is wat ik graag wil dan precies af??'

We communiceren alleen de komende functionaliteiten die we gaan maken en geen exacte data.

Soms duurt een functionaliteit een dag om te maken, soms acht weken. En soms schatten wij iets met weken verkeerd in. Dat komt veel voor in software.

Als het bij de eerste tien functionaliteiten op de planning staat hierboven, komt het er aan. Indien je nog een dossier aan het uitzoeken bent adviseren we om uit te gaan van de functionaliteiten die nu al beschikbaar zijn. Dus mocht jij absoluut niet zonder bijvoorbeeld KM registratie kunnen, kies dan gewoon een ander dossier dan Cliendo nu.

Als je een organisatie bent kun je ook buiten deze planning afspraken met ons maken over wat je wanneer beschikbaar wilt hebben. Hiervoor betaal je dan gewoon een uurtarief voor de ontwikkeling. Wachten tot iets gratis beschikbaar komt kan dus altijd.

Eerder afgerond

Cliendo wordt doorlopend verbeterd. We hebben honderden verbeteringen doorgevoerd in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021. Dit is een greep uit de toegevoegde functionaliteiten.