Wij bepalen wat we gaan maken aan de hand van:

• Hoe veel gebruikers er op stemmen.

• Hoe veel gebruikers er iets aan hebben.

• Hoe snel wij het kunnen realiseren.

Jij hebt dus direct inspraak in wat we gaan maken en je ideeën worden erg gewaardeerd.

Een van de belangrijkste redenen dat Cliendo zo makkelijk werkt is dat het direct door zijn gebruikers wordt vormgegeven en wij daar heel goed naar luisteren. Onhandige dossiers vol met onzin die je nooit gebruikt waren er al genoeg.

Ideeën dag!

Doe mee met de Cliendo ideeën dag! Wat is het idee van de Cliendo Ideeën dag? Nou – wij luisteren heel graag naar jouw ideeën. Sterker nog, Cliendo wordt bijna volledig vormgegeven op basis van deze ideeën. Want jij als gebruiker weet beter wat je nodig hebt dan dat wij gaan raden!

Zo werkt het:

• Je kunt van te voren ideeën aandragen of deze meenemen

• We nemen samen met andere klanten alle ideeën door en gaan hier op stemmen

• Er volgt een bekendmaking wat we gaan maken en in welke volgorde

• We laten je zien wat we al aan het maken zijn en welke zaken we recent hebben toegevoegd.

We organiseren twee keer per jaar een ideeën dag voor alle bestaande klanten. Als nieuwe klant kun je ook aanhaken, maar dan adviseren we wel eerst een andere demo of training gedaan te hebben.

De ideeën dagen 2023 vinden plaats in:
- Februari.
- September.

De exacte datum overleggen we enkele weken van te voren met de deelnemers.

Hier kun je je inschrijven!

Op de planning

De volgende functionaliteiten komen als eerst aan bod. In welke volgorde we wat gaan maken is mede afhankelijk van de ideeën dag.

In ontwikkeling

• Brieven template editor

• Fysieke brieven kunnen versturen

• Meer overzichten: verlopende pakketten, intakes, exports

• Evaluaties 2.0

• Intakes 2.0

• Management rapportages 2.0

• Download geschiedenis

Upcoming

• Agenda koppeling Google / Outlook / Apple

• Aanwezigheidsregistratie + planning

• Automatisch herhaald tijd registreren

• WLZ/PGB VECOZO koppeling + onderzoek ZVW koppeling.

• KM registratie

In consideratie

• Wachtwoorden zelf kunnen kiezen zónder dat 2 staps verificatie aan staat

• Ideëen? Laat het ons weten

'En wanneer is wat ik graag wil dan precies af??'

We communiceren alleen de komende functionaliteiten die we gaan maken en geen exacte data.

Soms duurt een functionaliteit een dag om te maken, soms acht weken. En soms schatten wij iets met weken verkeerd in. Dat komt veel voor in software.

Als het bij de eerste tien functionaliteiten op de planning staat hierboven, komt het er aan. Indien je nog een dossier aan het uitzoeken bent adviseren we om uit te gaan van de functionaliteiten die nu al beschikbaar zijn. Dus mocht jij absoluut niet zonder bijvoorbeeld KM registratie kunnen, kies dan gewoon een ander dossier dan Cliendo nu.

Als je een organisatie bent kun je ook buiten deze planning afspraken met ons maken over wat je wanneer beschikbaar wilt hebben. Hiervoor betaal je dan gewoon een uurtarief voor de ontwikkeling. Wachten tot iets gratis beschikbaar komt kan dus altijd.

Eerder afgerond

Cliendo wordt doorlopend verbeterd. We hebben honderden verbeteringen doorgevoerd in 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 en 2022. Dit is een greep uit de toegevoegde functionaliteiten:

Heb je het antwoord gevonden?