De dagrapportage is het openingsscherm als je een cliënt in het cliëntoverzicht hebt aangeklikt. Vanuit deze pagina kun je:

1. Direct schrijven in de chronologische dagrapportage

Schrijf een bericht en druk op 'Deel' om te plaatsen. Dit bericht is zichtbaar voor al je collega's, en voor de cliënt als die is toegevoegd aan dit dossier.

Veelgestelde vraag: Het geplaatste bericht krijgt automatisch de huidige tijd mee. Deze tijd is niet aan te passen omdat dat in sommige beroepsgroepen niet is toegestaan. Als het gesprek op een andere datum heeft plaatsgevonden kun je bijvoorbeeld je bericht beginnen met de datum van het gesprek.

2. Collega's taggen via '@..'. in de dagrapportage

Type '@' in de tijdlijn en selecteer daarna wie je wilt noemen. Je collega ontvangt hiervan een notificatie.

3. Een document toevoegen aan de dagrapportage

• Door het document er in te slepen vanaf je bureaublad.
  • Of door document toe te voegen via paperclipje. Via hier heb je ook toegang tot 27 koppelingen, waaronder Google Drive, OneDrive, Dropbox. Je kunt via hier ook via de webcam een foto maken en deze meteen toevoegen.

4. Cliënt opties: Online vragenlijst / intake link

Via pijltje omlaag naast cliënt kun je de link voor de intake / vragenlijst ophalen. Als de cliënt en/of begeleiders van cliënt deze invullen, krijg je direct een kant en klaar dossier binnen in jouw Cliendo. Dit is een voorbeeld van hoe ontvanger zijn/haar scherm er uit ziet: https://www.cliendo.nl/intake/?cl=demo&ch=demo

Een vragenlijst kunnen we op verzoek voor je op maat maken.

5. Dossier toegang geven aan cliënt en leden toevoegen

Via de knop leden voeg je of je eigen teamgenoten toe aan de cliënt:

Of de cliënt zelf, door die toegang te geven tot zijn/haar dossier. Je kunt ook anderen, bijvoorbeeld extern begeleiders of familieleden via hier toevoegen.

6. Berichten in privé modus

Ook al heb je het dossier gedeeld met anderen, als je de privé modus aanvinkt als je een bericht in de tijdlijn plaatst - ziet niemand jouw berichten. De privé modus is op verzoek beschikbaar.