Dagrapportage

Documenten toevoegen, toegang geven tot dossier, reageren op berichten, zoeken, liken, tijd registreren, leesbevestigingen en nog veel meer!

Lena avatar
Geschreven door Lena
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De dagrapportage is het scherm waarop het dossier opent als je een dossier/cliënt in het cliëntenoverzicht hebt aangeklikt. Hier kun je makkelijk:

Op deze pagina kun je:

Direct schrijven op de chronologische dagrapportage/tijdlijn

1. Klik op de berichten box

2. Bij aanklikken opent de box zodat je meer ruimte hebt. Schrijf een bericht en druk op 'Plaatsen' om het bericht op de dagrapportage te plaatsen.

Geplaatste berichten aanpassen

Onder 'de drie puntjes' knop op een geplaatst bericht kun je een al geplaatst bericht aanpassen, verwijderen, reageren, liken, markeren met ster, doelen toevoegen, bijlage toevoegen, clip toevoegen, tijd registreren en de datum van plaatsing aanpassen.

Online formulier (intake) link ophalen

Via het pijltje omlaag naast 'Cliënt' kun je de link voor de intake / vragenlijst ophalen. Als de cliënt en/of begeleiders van cliënt deze invullen, krijg je direct een kant en klaar dossier binnen in jouw Cliendo. Dit is een voorbeeld van hoe ontvanger zijn/haar scherm er uit ziet: https://www.cliendo.nl/intake/?cl=demo&ch=demo.

Het gebruik van een formulier is optioneel en valt onder onze Cliendo op Maat mogelijkheden.

Datum aanpassen

Je kunt als je op de drie puntjes klikt ook de datum aanpassen waar op je de rapportage wilt plaatsen.

Reageren op berichten

Je kunt nu direct reageren op een dagrapportage. Klik op de drie puntjes rechts van een bericht.

Zoeken in rapportages

Rechts op de dagrapportage zit nu een zoekfunctionaliteit waar je heel makkelijk rapportages kunt terugvinden.

Filters

De zoekresultaten op de dagrapportage kun je uitgebreid filteren zodat je nog sneller bij het gewenste resultaat bent. Selecteer op teamgenoten, filter op een van en tot datum en toon alleen de berichten met een ster, doel, clip, like, bijlage of reactie.

De knop 'Filter rapportages' zit onder de zoekfunctie.

Rapportages liken

Is er een leuk bericht, een doel behaald of een taak succesvol afgerond? Like!

Markeren met ster

Markeer elke dagrapportage en/of reactie met een ster. Gebruik dit om favorieten op te slaan en te markeren. Via filters onder zoeken kun je deze gemarkeerde berichten ook eenvoudig terugvinden.

Tijd registreren vanuit dagrapportage

Voeg meteen een clip toe aan de dagrapportage. In de clip kun je tijd registreren, meteen op de dagrapportage pagina. Zonder dat je de agenda nog hoeft te openen.

Lees ook het complete artikel over tijd registreren vanuit de dagrapportage.

Zichtbaarheid per persoon instellen

Je kunt nu per dagrapportage bericht bepalen wie dit bericht mag zien.

Rollen

Je kunt toegevoegde leden een rol toebedelen. Bijvoorbeeld 'Begeleider extern', 'Ouder', 'Docent' of 'Vage kennis'.

Deze rollen vind je terug op meerdere plekken. Bijvoorbeeld bij het geven van toegang aan één dagrapportage bericht.

Leesbevestigingen zien

Zie meteen wie je rapportage al heeft gezien en wie nog niet. Heeft iedereen die toegang heeft je rapportage gezien? Dan krijg je twee blauwe vinkjes. Toevallig net als bij Whatsapp..

Collega's taggen via '@..'.

Type '@' in de dagrapportage en selecteer daarna wie je wilt noemen. Je collega ontvangt hiervan een notificatie.

Je bent helemaal bij

Tot waar heb jij de rapportages van een cliënt al gelezen? Cliendo helpt je een handje zodat je sneller op de hoogte bent.

Link kopieëren

Van elke dagrapportage kun je een directe URL link kopieëren en deze naar iemand opsturen. Als je deze stuurt naar iemand met toegang, dan gaat diegene direct naar de rapportage.

Aan meerdere doelen tegelijk koppelen

Koppel één rapportage aan 2, 3 of 28 doelen.

Een document toevoegen aan de dagrapportage

Voeg een document toe aan je dagrapportage door het document er in te slepen vanaf je bureaublad of via paperclip 'Bijlage'. Via hier heb je ook toegang tot 27 koppelingen, waaronder Google Drive, OneDrive, Dropbox.