Cliendo op maat
Wat is Cliendo op maat?

Inrichting op Maat + Formulieren + Eigen Look & Feel + Rechten op maat

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cliendo op maat is een aanvullend en optioneel pakket dat we aanbevelen als je aanpassingen op maat wilt laten maken. Het bestaat uit vier onderdelen:

Met Cliendo op maat integreer je jullie werkwijze maximaal in Cliendo. We maken jullie account persoonlijk, herkenbaar en zorgen dat je alle informatie die je wilt kunnen invullen op de juiste plek in je dossier terecht komt.

Met Cliendo op maat kun je ook een formulier laten maken. Zoals een vragenlijst, intake, akkoordverklaring, anamnese of evaluatieformulier. Deze kan een cliënt invullen en krijg je compleet ingevuld meteen in je dossier op de juiste plek terug. Zaken overtypen is dan verleden tijd.

We maken jullie logo en kleur, mappenstructuur en meer in jullie account en kunnen zelfs dossier rechten naar wens maken.

Investering

Cliendo op maat is niet nodig om met Cliendo te kunnen werken. We hebben Cliendo jarenlang aangeboden zonder dat dit pakket beschikbaar was.

Dit pakket is alleen voor als je zaken op maat wil laten aanpassen. Wij hebben hier werk en onderhoud aan en rekenen een prijs voor deze optie. Deze prijs is afhankelijk van wat je af wilt nemen en hoe je wilt werken. We leggen het je graag even uit, vraag het pakket aan via de chat in je Cliendo account onder instellingen > support of via op info@cliendo.nl.