Eigen look & feel

Jouw logo en kleuren, mappenstructuur, terminologie en templates

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met het integreren van jullie look & feel gaan we nog een stapje dan je dossiers op maat maken. We maken jullie Cliendo helemaal eigen. Met jullie kleur, jouw logo, jullie terminologie, jullie mappen structuur en jullie templates.

Ook zorgen we dat jullie logo in Word exports goed naar voren komt.

Huisstijl integratie

Jullie kleur wordt verwerkt in de menubalk in Cliendo en jullie logo wordt geïntegreerd in het overzicht. Hier zien we een voorbeeld inrichting van Zorggroep Noordervaart, in het blauw.

Mappenstructuren

Het is ook mogelijk om meteen voor elk dossier standaard dezelfde mappen aan te maken.

Kies jouw gewenste terminologie

Onder instellingen > inrichting in je Cliendo account vind je 'Kies jouw gewenste termen'. Hier kun je kiezen uit alle gangbare opties. Andere termen gewenst dan beschikbaar onder deze opties? Geen probleem!

Dagrapportage template

Jullie kunnen een voor ingevulde template text voor de rapportage kiezen.