Formulieren op maat

Verstuur een vragenlijst, intake, anamnese of evaluatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verstuur een formulier naar een cliënt en je krijgt deze ingevuld op de juiste plek in je dossier terug. Het overtypen van zaken die je per e-mail hebt ontvangen is daarmee verleden tijd.

Formulieren worden meestal ingezet om een vragenlijst, intake, anamnese of evaluatie mee te organiseren. Je bepaalt zelf welke vragen jij wilt stellen aan jouw cliënten. Deze informatie kunnen ze invullen op hun mobiel, tablet of computer. Via een beveiligde link die jij hen verstuurt.

Zodra het formulier door cliënt is ingevuld krijg jij een notificatie in je Cliendo dat die binnen is. Vanaf dat moment staat alle ingevulde informatie in een ingevuld dossier in jouw Cliendo account.

Als we het formulier voor je hebben gemaakt kun je het als volgt versturen:

1. Open een bestaande cliënt of maak een dossier aan in Cliendo

2. Open het dossier, klik op de eerste pagina boven waar in onderstaande voorbeeld 'cliënt' staat.

3. Verstuur de intake link via je eigen e-mail, SMS of chat naar de cliënt.

Aanleveren van formulieren

Een formulier moet aansluiten op jouw inrichting op maat. Alle informatie velden die op een formulier worden ingevuld moeten ergens terecht komen.

Aanleveren van hoe je je formulier wilt hebben werkt net als aanleveren hoe je je inrichting op maat wilt hebben. Sterker nog, je levert dit in één keer aan en markeert in dit document met geel welke velden ook op het formulier gevraagd moeten gaan worden.

Wat vaak gedaan wordt om goed overzicht te houden is om in je inrichting een apart tabblad 'intake' bij te maken in je inrichting, voor alle informatie velden die je nog nergens hebt staan.