Als je online intakes wilt kunnen versturen kunnen we dat voor je maken. Je bepaalt zelf welke vragen jij wilt stellen aan jouw cliënten. Deze informatie kunnen ze voortaan invullen op hun mobiel, tablet op computer, via een beveiligde link die jij hen verstuurt.

Zodra de intake door cliënt is verstuurd krijg jij een notificatie in je Cliendo dat die binnen is. Vanaf dat moment staat alle ingevulde informatie in een ingevuld dossier in jouw Cliendo account.

Hebben we een online intake voor je gemaakt, werkt het als volgt.

1. Maak een cliënt aan in Cliendo
  2. Open cliënt en klik op de dagrapportage op ‘cliënt’

3. Verstuur de intake link via je eigen e-mail naar de cliënt.

Voorbeeld: bekijk de intake zoals ontvanger deze ziet
De kosten voor het maken van een intake op maat bedragen € 500 ex. eenmalig.

Maken / aanleveren van de intake op maat

We maken eerst je gegevensvelden in orde. Daarna bepaal je zelf, op een van dezelfde vier manieren als met de inrichting op maat hoe je jouw intake / vragenlijst wilt hebben.

Deze intake / vragenlijst moet aansluiten op je gegevensvelden, alle ingevulde informatie moet ergens terecht komen.

Zaken als naam cliënt krijg je automatisch ingevuld in het juiste veld bij de cliënt binnen. Voor extra informatie die je alleen tijdens de intake of of in deze vragenlijst wilt bewaren kunnen we een extra tabblad bij cliëntgegevens maken.