Melding Incident Medewerkers (MIM)

Personeelsdossier, Melding Incident Medewerkers, MIM

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door een Melding Incident Medewerkers kunnen incidenten en onveilige situaties gemeld worden. Dit kan via Cliendo!

Een MIM melding kan aangemaakt worden zodra er een personeelsdossier is aangemaakt. Een personeelsgroep wordt automatisch aangemaakt als je 1 of meer teamgenoten hebt toegevoegd. Elk dossier dat je vervolgens aanmaakt in de groep, heeft ook een tabblad MIM. Teamleden die onder 'instelling > teamgenoten' worden aangemaakt worden NIET automatisch als dossier in de teamgenoten groep gezet. Hier lees je meer over in dit artikel.

Dit is hoe een personeelsdossier eruit ziet bij het cliëntenoverzicht pagina.

In dit geval zijn teamgenoten Vera en Bas zijn hieraan toegevoegd.

Onder de tab 'plan > incident medewerkers' kan je alle gegevens over het incident documenteren. Bijvoorbeeld, als je voor in het dossier van Vera een MIM melding wil maken, dan ziet dat er als volgt uit.

Let op: Dit kan alleen in het personeelsdossier!

Wil je een Melding Incident Client maken, dan moet dit via het cliënten dossier.