Onder cliënt > gegevens, vind je de gegevensvelden van je cliënt. Standaard heeft elke cliënt o.a. de tabbladen 'Basisgegevens' en 'Behandelplan' - maar je kunt zelf bepalen welke tabbladen en gegevens je wilt met inrichting op maat

Voorbeeld

Via de button 'Getoonde Gegevens' rechts bovenaan kun je selecteren welke tabbladen je wel en niet weer wilt geven voor deze cliënt. De selectie die je maakt geldt voor jou persoonlijk, jouw collega's kunnen een andere overweging maken.

Wat je intypt is meteen opgeslagen

Wat je intypt in de gegevensvelden is direct opgeslagen, zodat je nooit meer iets kwijt raakt. De melding rechtsboven in je scherm geeft je hier bevestiging van.
'Alle wijzigingen zijn opgeslagen in Cliendo'.

Ook kun je hier zien wanneer de gegevensvelden voor het laatst bewerkt zijn
'Laatste bewerking was op 12 februari om 16:14'

Deze gegevensvelden worden voor jou op maat ingericht

Als jij bepaalde informatie wilt opslaan voor jouw cliënten kunnen we een veld of tabblad voor jou toevoegen. Sterker nog, als je ons je bestaande dossier opstuurt maken we je hele dossier voor je na.

Versies van gegevenstabbladen bijhouden

Je kunt van elk tabblad behalve basisgegevens een momentopname maken via de knop 'Versie opslaan'. Zie hiervoor de complete uitleg