Kies een andere inrichting per groep

Per groep dossiers een andere inrichting kiezen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om per groep een andere inrichting te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor meerdere categorieën zorg of meerdere locaties de juiste inrichting hanteren.

Tip: Als je graag wilt zien hoe meerdere verschillende inrichtingen er uit zien

Maak dan een nieuwe (lege) groep aan en verander het type inrichting dat aan staat, bekijk het resultaat onder 'Plan' pagina van de dossiers. Dit kun je zo vaak doen als je wilt.

Let op: Wijzig geen inrichtingen van groepen reeds in gebruik

Als een groep dossiers al is ingevuld en je wijzigt het type inrichting, dan kan het zijn dat informatie die is ingevuld in de vorige inrichting niet meer weergeeft. Meestal kun je zelf ook eenvoudig de inrichting die je had weer terugzetten, maar we adviseren voor al in gebruik genomen groepen de inrichting niet te wijzigen.

1. Cliëntoverzicht > groepsmenu

Rechts van de groepstitel in het cliëntoverzicht, zit de grijze knop 'Groepsmenu'.

2. Groepsmenu > instellingen

Onder groepsmenu > instellingen kun je bij 'inrichting dossiers' selecteren welke inrichting je wilt. Je kunt kiezen uit een aantal standaard inrichtingen. Vooral als je nog oriënterende bent

Als je inrichting op een eerder moment op maat is gemaakt, selecteer dan de default / lege (witte) inrichting.

___

Als je graag nog meer toevoegingen of flexibiliteit wilt voor jullie inrichtingen adviseren we met Cliendo op Maat aan de slag te gaan.