Snel van start met Cliendo
Sluit online een abonnement af

Neem makkelijk een abonnement vanuit je gratis proberen account

Team avatar
Geschreven door Team
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een abonnement afsluiten begint met een 30 dagen gratis proberen Cliendo account die je aanvraagt op cliendo.nl/inschrijven. Als je kiest voor een abonnement kun je blijven werken op deze account, deze wordt omgezet in een betaalde account. Alle ingevulde gegevens blijven bewaard en je kunt gewoon verder werken.

Sluit online een abonnement af

Als je al een gratis probeer account hebt, ga je naar secure.cliendo.com en log je hier op in. Heb je nog geen gratis proberen account, vraag er dan eentje aan op cliendo.nl/inschrijven.

Je kunt online een abonnement afsluiten voor de accounts tot en met 14 gebruikers.

1. Klik op de dagen afteller

In onderstaande voorbeeld staat hier 'Nog 12 dagen', links onderin.

2. Selecteer 'Neem een abonnement' en volg de stappen

De betaling is op basis van het aantal toegevoegde gebruikers aan je account. Je kunt gebruikers toevoegen of verwijderen via het teamgenoten overzicht.

Het is dus ook eenvoudig mogelijk om met minder gebruikers te beginnen en ze later toe te voegen.

Vul hierna je gegevens in en selecteer of je wilt betalen per iDeal of SEPA incasso.

Voor betaling per iDeal doe je een eerste betaling. Hier heb je bij sommige banken een reader nodig.Heb je deze niet bij de hand, selecteer dan SEPA automatisch incasso. Zowel bij betalingen per iDeal als SEPA incasso zijn de vervolgbetalingen per automatische incasso.

3. Gelukt!

Je account is omgezet naar een betaalde account. Super leuk dat je voor Cliendo hebt gekozen! Je kunt voortaan gewoon blijven inloggen op secure.cliendo.com en makkelijk je dossiers beheren via Cliendo. Er toont een handige tips pagina met een aantal handige links. Heb je deze pagina niet meer in beeld, de volgende links worden getoond:

Abonnement beheeromgeving

Om je abonnement te beheren kun je inloggen op de abonnement beheeromgeving. Facturen krijg je ook gewoon per e-mail, via deze omgeving heb je nog meer overzicht en kun je ook je factuurgegevens, betaalmethoden en ontvangst adressen wijzigen.

Onder aan elke factuur staat een link waarmee je bij je abonnement beheer omgeving komt. Je kunt ook via deze link inloggen, geef na het aanklikken het e-mailadres op dat je ook bij aangaan van het abonnement hebt gebruikt:

__

Wat kun je op de beheeromgeving?

• Abonnement inzien

• Adres wijzigen

• Betaalmethode beheren

• Factuurgeschiedenis inzien en facturen downloaden

Voeg een 2e betaalmethode toe

Als je zeker wilt zijn van betalingscontinuïteit, is het mogelijk om meer dan één bankrekening toe te voegen.