Snel al je cliënten (de)selecteren

Nieuwe snelkeuze filters

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het tijdregistratie overzicht kun je nu ook heel snel al jouw cliënten selecteren.

Selecteer eerst jezelf bij teamleden. Je kunt ook meerdere teamleden selecteren als je wilt. Klik vervolgende bij 'Snelfilter' of je alle cliëntendossiers wilt zien waar deze teamleden lid van zijn, of ook eigenaar van zijn.

TIP: Ineens je selectie de-selecteren

We kregen nog vragen binnen waarom toch elke keer nadat je alle cliënten had geselecteerd, je deze weer stuk voor stuk moest uitvinken. Dat begrepen we niet helemaal.

Je kon namelijk als je alles had geselecteerd gewoon nog een keer op de knop 'alles selecteren' klikken om in één keer alles te de-selecteren.

Maar toen we live gingen meekijken bleek dat dit niet iedereen helemaal duidelijk was. Daarop hebben we besloten de knop, indien je alles hebt geselecteerd, te hernoemen naar Alles de-selecteren. Scheelt hopelijk weer enkele duizenden keren klikken per jaar.