Al jouw cliënten bij elkaar

Per medewerker / teamgenoot al je cliënten met één druk op de knop

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vaak is het handig dat je al jouw cliënten in één keer keer in beeld krijgen.

Als je toegang hebt tot een groep cliënten, kun je jezelf lid maken van een dossier. Een admin (beheerder) kan dit ook voor je doen.

__

1. Rechtsboven op de dagrapportage van de cliënt waar je toegang toe hebt, vind je de knop 'Leden'. Voeg hier jezelf aan toe.

2. Maak jezelf lid van het dossier:

3. Vervolgens kun je bij het cliëntenoverzicht (druk op cliënt icoon in de groene balk links), rechtsbovenaan op de 'Getoonde gegevens' knop drukken. Deze knop heet hier 'Groepen, Pieter'.

4. Vervolgens selecteer je jouw naam bij 'Toon cliënten van'. (toelichting)
Zorg ook dat 'inclusief overige leden' geselecteerd staat.

5. En zo zie je in jouw cliëntenoverzicht al jouw cliënten bij elkaar. Zonder dat je hiervoor apart groepen hoeft aan te maken.