Point in Time omgeving & Logging

Bekijk je Cliendo account zoals die op een eerdere datum was

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij bieden de mogelijkheid om een Cliendo account terug te krijgen zoals die was op een eerder moment. Hierbij zetten wij een back up van Cliendo online op een aparte inlog omgeving. Dit noemen wij een 'Point in Time' backup.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Cliendo account terug te zetten zoals die was op bijvoorbeeld 6 juli 2022 om 12:00. Hoe recenter het moment was, hoe meer back-ups wij beschikbaar hebben. We laten je weten uit welke momenten je kunt kiezen.

Hoe werkt een Point in Time omgeving?

Op de Point in Time (PiT) account is jullie Cliendo account volledig toegankelijk en klikbaar zoals deze was op een recente datum op jullie live account.

Wat kun je?

• Alle rapportages zien

• Alle overzichten zien

• Alle agenda items zien

• Alle bestanden zien en downloaden

• Het teamgenoten overzicht zien

• Exports maken naar word en excel

• VECOZO registraties zien

Je kunt de gehele Cliendo account zien zoals die op de gekozen datum was. Je kunt deze account ook, in een tweede browser, naast de huidige actieve Cliendo account zetten om te zien wat er is veranderd.

Restricties

• De PiT is 'alleen lezen'. Je kunt geen berichten of agenda items toevoegen.

• Een PiT account stuurt geen notificaties of e-mail berichten naar de buitenwereld.

• De (oude) gebruikers van account worden niet op de hoogte gesteld van de PiT account.

• De (oude) gebruikers kunnen niet inloggen op de PiT account.

Extra mogelijkheden

• We kunnen meerdere typen log-ins realiseren met verschillende zicht rechten.

• We kunnen ook (delen) van de account bewerkbaar maken. Dit stelt bijvoorbeeld het ene toegangsrecht in staat om inhoud voor andere toegangsrechten te redacteren.

• We kunnen meerdere PiT's realiseren zodat je meer momenten met elkaar kunt vergelijken.

Ideaal samen met logging

Met een PiT beschik je over een visuele account zoals die op een eerdere datum was. Dit werkt erg makkelijk om zaken te vergelijken. Daarnaast loggen we alles dat wij relevant achten en alles waar we ooit een verzoek voor hebben gekregen.

In de logs is te vinden wat er door wie op welk moment is veranderd. Dus als je vanaf de gekozen datum in de PiT kijkt in de logs kun je ook hiermee zien en aantonen wat er na de tijd nog is veranderd. We loggen meer dan 75 verschillende acties. Denk aan:

- Wanneer en door wie is dossier aangemaakt / verwijderd

- Wanneer en door wie is bestand aangemaakt / verwijderd

- Wanneer en door wie is agenda item aangemaakt / verwijderd

- Wanneer is tijd geregistreerd op een agenda item, wanneer verwijderd

- Wanneer is medewerker de toegang ingetrokken / gegeven

- Wanneer is medewerker admin gemaakt

- Wanneer is groepstoegang ingetrokken / gegeven

- Wanneer is wachtwoord opnieuw aangevraagd

Etc.

Inloggen op de Point in Time omgeving

Je krijgt een aparte inlog omgeving plus met nieuwe inloggegevens als admin of met meerdere nieuwe inlog accounts naar wens. Het is ook mogelijk om in te loggen als één of meerdere van de gebruikers in de Cliendo account zelf. Je ziet dan precies wat zij op dat moment konden zien.

Kosten

Wij hebben werk aan het opzetten van een PiT omgeving. We rekenen kosten voor het opzetten en beschikbaar houden van de omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.