Notificaties 2.0

Stel veel meer notificaties in en kies op welk moment je ze wilt ontvangen.

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuw! Notificaties is volledig geupdate en veel beter geworden. Er zijn nu meer dan 35 notificaties beschikbaar. Je kunt per onderdeel instellen of je een notificatie wilt ontvangen en zelfs precies instellen hoe veel dagen voor of na een gebeurtenis je een notificatie wilt ontvangen. Bijvoorbeeld:

• Bij reacties van anderen op rapportages

• Bij elk incident dat wordt ingevuld

• Bij opgeslagen en afgetekende plan tabbladen

• Bij acties die genodigden (cliënten) uitvoeren in dossier

• Verjaardagsnotificaties kunnen nu ook worden uitgeschakeld

• Als je gedurende x tijd geen reactie hebt gekregen op berichten

• Bij dossiers die x dagen inactief zijn

• Wanneer je x dagen geen reactie hebt gekregen op een VECOZO-bericht

• Bij verwijderde en toegevoegde dossiers in al je groepen

• Als een product over x dagen gaat verlopen (admins)

• Als er % te veel of weinig uren zijn geregistreerd (admins) (!)

Overzicht

Exact instellen

Je kunt bij veel meldingen precies instellen wanneer je een melding wilt. Bijvoorbeeld als je 30% te weinig uren hebt geregistreerd als je 14 dagen voor het einde van de looptijd van een product zit. Of als je graag 4 dagen voor een verjaardag een melding wilt in plaats van 7.

Blijf op de hoogte van 35+ zaken

Details lijst notificaties

Betrekking op jou

Je bent lid/eigenaar gemaakt van een dossier

Bij reacties op dagrapportage berichten van jou of waarop je hebt gereageerd, geliket of ge-sterd

Bij reacties op clips waar je lid van bent of op hebt gereageerd

Wanneer jij of een cliënt waar je lid van bent ergens getagd wordt

Wanneer je aan een clip wordt toegevoegd

Bij elk nieuw dossier geplaatst in jouw 22 groepen

Je agenda item begint over x

Toegevoegd aan agenda item en daarin genoemd?

Dagrapportage toevoegen

Dossier notificaties

Verjaardagen

Dossier verwijderd

Formulier ontvangen op dossier

Dossier inactief

Bij elke nieuwe dagrapportage

Plan tabblad versie opgeslagen

Incident opgeslagen

Overige plan pagina's

Uitgenodigden/externen op dossiers

Uitgenodigd lid heeft problemen met inloggen

Uitgenodigd lid heeft dossier aangepast

- Plan pagina aangepast

- Dagrapportage geschreven

- Agenda item gemaakt/bewerkt

Admin notificaties

- Nieuwe teamgenoot toegevoegd

- Nieuw formulier ontvangen

Meer dan x exports per gebruiker

Bij elk incident tabblad dat wordt bewerkt

Bij alle verwijderde dossiers, ook indien geen lid

VECOZO

Product of beschikking verloopt

% te weinig uren geregistreerd op product

% te veel uren geregistreerd op product

Teamgenoot heeft x dagen niet meer geregistreerd

x dagen geen VECOZO antwoord op bericht

VECOZO bericht ontvangen

- Goedgekeurde declaratie

- Afgekeurde declaratie

- Afgekeurde overige berichten