Als je tabblad is voorzien van een handtekening veld, kun je hier een digitale handtekening zetten voor een akkoord.

1. Vul je naam in en vink 'akkoord begeleider' aan met ja.

2. Verlaat de 'Plan' pagina en keer terug

Cliendo logt nu het exacte tijdstip en het IP adres vanaf waar het akkoord is gegeven.

Als je terugkeert op de 'Plan' pagina waar het handtekeningen veld staat, is dit voor je ingevuld en is dit niet meer te wijzigen. Ook is het nu al opgeslagen.

4. Laat de cliënt ook tekenen

Als de cliënt deze pagina dient af te tekenen moet die ook toegang hebben tot zijn/haar dossier en deze pagina. Nodig daarvoor eerst de cliënt uit op het dossier en geef de juiste rechten.

Cliënt uitnodigen op dossier

Daarna kan de cliënt naar dezelfde pagina gaan, zijn/haar naam invullen, op 'Akkoord cliënt' drukken en de pagina verlaten. Nu zijn beide akkoorden opgeslagen en vastgelegd.

Optioneel

De akkoorden zijn nu al opgeslagen op het tabblad en niet meer te wijzigen. Je hoeft deze niet apart nog op te slaan.

Als je wilt, kun je het hele tabblad vastleggen en/of een nieuw tabblad beginnen. Klik daarvoor onderaan het tabblad op 'Permanent vastleggen' en maak daarna een keuze tussen:

• Permanente versie vastleggen, informatie bewerkbaar kopieëren naar het nieuwe tabblad
  • Permanente versie vastleggen, weer beginnen met een leeg tabblad

Als je voor de laatste optie kiest, zijn de oude handtekeningen vastgelegd in het vorige tabblad en kun je op het nieuwe tabblad weer nieuwe handtekeningen plaatsen voor akkoord.