Ideeën dag & stemmen

We bepalen wat we gaan maken aan de hand van stemmen en de ideeën dag

Joris avatar
Geschreven door Joris
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij bepalen wat we gaan maken aan de hand van:

• Hoe veel gebruikers er op stemmen.

• Hoe veel gebruikers er iets aan hebben.

• Hoe snel wij het kunnen realiseren.

• De inbreng op de Cliendo ideeëndag.

Jij hebt dus direct inspraak in wat we gaan maken en je ideeën worden erg gewaardeerd.

Een van de belangrijkste redenen dat Cliendo zo makkelijk werkt is dat het direct door zijn gebruikers wordt vormgegeven en wij daar heel goed naar luisteren. Onhandige dossiers vol met onzin die je nooit gebruikt waren er al genoeg.

TIP: Lees ook het verslag van de vorige Cliendo ideeëndag
(Alleen zichtbaar voor ingelogde geverifieërde gebruikers)

____________________________________________________________________________

Ideeën dag!

Doe mee met de Cliendo ideeën dag! Wat is het idee van de Cliendo Ideeën dag? Nou – wij luisteren heel graag naar jouw ideeën. Sterker nog, Cliendo wordt bijna volledig vormgegeven op basis van deze ideeën. Want jij als gebruiker weet beter wat je nodig hebt dan dat wij gaan raden!

Zo werkt het:

• Je kunt van te voren ideeën aandragen of deze meenemen

• We nemen samen met andere klanten alle ideeën door en gaan hier op stemmen

• Er volgt een bekendmaking wat we gaan maken en in welke volgorde

• We laten je zien wat we al aan het maken zijn en welke zaken we recent hebben toegevoegd.

We organiseren regelmatig ideeën dag voor alle bestaande klanten. Als nieuwe klant kun je ook aanhaken, maar dan adviseren we wel eerst een andere demo of training gedaan te hebben.

Eind 2023 (31 oktober) was de laatste enquete & ideeëndag. Wij zijn nu bezig met de realisatie van de meest gevraagde zaken. Zodra 80% van de gekozen functionalitieten in testfase is plannen we de volgende ideeëndag. De exacte datum overleggen we enkele weken van te voren met de geinteresseerden.

Hier kun je alvast inschrijven als geïnteresseerde in de ideeëndag en/of als deelnemer aan onze focus/beta testgroepen.

Stemmen & top 15 functionaliteiten

De functionaliteiten die er als eerste aan komen in de top 5 staan onder aankomend.

Deze functionaliteiten hebben voorheen de meeste stemmen gekregen. Er zijn nog veel meer functionaliteiten gepland en in overweging. Deze staan nader toegelicht het verslag van de laatste Cliendo ideeëndag voor ingelogde en geverifieerde gebruikers.

Meer ideëen? Laat het ons weten

​

'En wanneer is wat ik graag wil dan precies af??'

We communiceren alleen de komende functionaliteiten die we gaan maken en geen exacte data.

Soms duurt een functionaliteit een dag om te maken, soms acht weken. En soms schatten wij iets met weken verkeerd in. Dat komt veel voor in software.

Als het bij de top 5 functionaliteiten staat werken we er nu aan. Als het bij de top 15 staat komt het er zeer waarschijnlijk aan. Indien je nog een dossier aan het uitzoeken bent adviseren we om uit te gaan van de functionaliteiten die nu al beschikbaar zijn. Dus mocht jij absoluut niet zonder bijvoorbeeld KM registratie kunnen, kies dan gewoon een ander dossier dan Cliendo nu.

Als je een organisatie bent kun je ook buiten deze planning afspraken met ons maken over wat je wanneer beschikbaar wilt hebben. Hiervoor betaal je dan gewoon een uurtarief voor de ontwikkeling. Wachten tot iets gratis beschikbaar komt kan dus altijd.

Eerder afgerond

Cliendo wordt doorlopend verbeterd. We hebben honderden verbeteringen doorgevoerd sinds 2017. Bekijk ook deze lijst.