Veel specifieke methodes zijn al geïntegreerd in Cliendo. Deze hebben we samen met gebruikers gemaakt als inrichting op maat

Bijna ongeacht welke methode je gebruikt, deze kan ook geïntegreerd worden in Cliendo.

Beschikbare methodieken

• Rapporteren op doelen
  • Zelfstandigheidsredzaamheids matrix
  • Rots & Water
  • 4 Domeinen
  • Gordon
  • Cliënt tevredenheids onderzoek (via intake op maat).
  • Jouw methodiek naar keuze

Wil je een van deze inrichtingen zien of proberen, contact ons dan even via instellingen > chat in je (demo) account.

Inrichtingen per beroepsgroep

Naast methodieken hebben we meer dan 100 standaard inrichting. Vaak hebben we meerdere inrichtingen per beroepsgroep.

In je demo account kun je kiezen tussen een paar verschillende inrichtingen. Hier zie je een paar voorbeeld video's (Op doelen WMO, Dagbesteding, Thuiszorg). We hebben o.a. ook nog:

• Ambulante zorg
  • Psychologie praktijken
  • Verslavingszorg
  • Stichtingen met veel vrijwilligers
  • Woonzorg
  • Reïntegratie
  • Coach
  • Mantelzorgmakelaars

Als we nog niet een specifieke inrichting voor jou hebben, maken we die voor je.

Rapporteren op doelen

Maak bij de cliënt een lijst aan met doelen. Voeg de doelen toe als clip. Vervolgens kun je per doel voortgang bijhouden, met collega's praten, bestanden toevoegen en een status toevoegen met een kleurlabel. Zie ook de uitleg van clips.

Als je ingevulde informatie wilt exporteren kun je een word export maken.

Incident meldingen

Melding ongewenst gedrag (MOG), Melding Incident (MIC), Incident Registratie (ICR)?

Hebben we! Voorbeeldje:

Zit dit nog niet in jouw inrichting kunnen we het voor je aanzetten. Geef maar even door via de chat, in je account onder instellingen > support.