Bestanden toevoegen

Sleep een bestand vanaf je bureaublad of via de paperclip

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt op meerdere manieren makkelijk bijna alle typen bestanden toevoegen. Van word document tot PDF, van video tot foto.

Voeg een bestand toe door te slepen

Als je een bestand wilt toevoegen sleep je deze vanaf je bureaublad makkelijk naar Cliendo. Dit kan (o.a.) in:

• Dagrapportage van cliënt

• Bestanden map van cliënt

• Clips

Een vak zoals dit verschijnt vanzelf. Laat het bestand hier in los en het bestand komt op deze locatie te staan zodra de upload is voltooid.

Het is mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te uploaden. Dit kan door meerdere bestanden tegelijk te selecteren of te slepen. Wanneer dit is gebeurd, staat deze optie rechtsonderin:

Hier kan er dus precies worden gezien hoeveel bestanden er tegelijk worden toegevoegd en is er de mogelijkheid om er nog meer toe te voegen.

Meerdere bestanden tegelijk toevoegen is mogelijk bij de Dagrapportage, de Bestanden map en bij Clips.

Via het paperclipje

Linksonderin het vak in de dagrapportage of bij clips staat een paperclipje. Via hier kun je of ook door te slepen een bestand toevoegen, of direct een bestand inladen vanaf bijvoorbeeld Google Drive of Dropbox.

Ook meteen een foto, video of audio opname toevoegen behoort tot de mogelijkheden. Bekijk hiervoor ook het artikel over koppelingen.

Upload indicator

Als je een bestand upload kun je rechtsonderin beeld de voortgang zien, weergeven per bestand en als % totaal van alle bestanden die aan het uploaden zijn.

Mocht je de upload willen stoppen terwijl die bezig is kun je op de plek waar het groene vinkje in de afbeelding beneden staat ook op annuleren klikken.