Samenwerken in groepen

Gedeelde dagrapportage en groepsagenda

Anne avatar
Geschreven door Anne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In groepen werk je makkelijk samen. Wat je in een groep doet is voor iedereen bedoeld. Als je een afspraak in de groepsagenda, worden al je collega's hier meteen van op de hoogte gesteld en staat deze afspraak ook in hun agenda.

Vanuit je cliëntoverzicht staat naast de groepstitel de button 'Groepsmenu'. Deze geeft toegang tot functionaliteiten voor deze cliëntgroep.

Functionaliteiten van een cliëntgroep

• Dagrapportage. Zet hierin comments met en/of over de hele groep.

• Cliëntoverzicht. Welke cliënten zitten in deze groep.

• Groepsleden. Welke collega's zijn toegevoegd aan deze groep.

• Groepsagenda. Alle afspraken hierin worden aan alle agenda's van alle groepsleden toegevoegd.

• Instellingen. Hier kun je de groep verwijderen.

Bij een volgende update krijgt elke groep ook eigen bestanden en clips.