Word export

Exporteer een cliëntdossier, of delen daarvan, naar word

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Selecteer wat je wilt exporteren

Huisje (beheer) > rapportages.

Hier kun je selecteren welke cliënt je wilt exporteren, in welke periode en welke onderdelen van het dossier.

De export voldoet aan regelgeving voor ISO 27001, NEN7510 en AVG. Zo dient er o.a. aangegeven te worden dat het om vertrouwelijke informatie gaat.

Mogelijkheden voor het veilig versturen van een export

Optie 1: Niet exporteren maar online dossier delen via Cliendo

Je kunt een dossier natuurlijk direct helemaal online delen vanuit Cliendo zelf.

Degene met wie je het dossier hebt gedeeld ziet dan altijd alles wat in het dossier is geschreven, je kunt zelf instellen of diegene alleen mag lezen of ook mag bewerken.

Optie 2: Export delen via online dossier delen

Maak een word export, maak een nieuw dossier aan, zet de export op de dagrapportage en deel dit nieuwe dossier.

Degene met wie je dit dossier hebt gedeeld kan inloggen in een veilige omgeving en alleen dit dossier downloaden.

Optie 3: Gebruik Google Drive / Office 365 / Dropbox / OneDrive

Upload het bestand naar je cloud en deel het met de ontvanger. Dit is veiliger dan e-mail, onder andere omdat je toegang tot het bestand weer kunt intrekken. Ook kan de ontvanger het bestand dikwijls uitlezen zonder het te hoeven downloaden, en komt het bestand dus

Optie 4: E-mailen

De meest gebruikte methode, maar niet de veiligste. Als je van iets niet wilt dat het bij iemand onbedoeld terecht komt is het wel een cliëntendossier.

Gebruik je deze optie, dan kun je in ieder geval de gegevens van de cliënt pseudonimiseren en op een andere manier aan ontvanger doorgeven. Nog beter is het als je ook onderstaande tips volgt.

___

TIP: Verwijder het word export bestand weer van je computer. Dit is veiliger.
TIP: Versleutel het word bestand via winRAR of winzip voordat je het verstuurd

Organisatiegegevens op je export

Instellingen > Organisatie

Als je op de organisatie pagina onder instellingen je gegevens hebt ingevuld, komen deze meteen op de export te staan. Deze gegevens kun je invullen:

• Logo

• Naam organisatie

• Straat

• Postcode

• Woonplaats

• E-mail

• Telefoonnummer

• KvK

• BTW

• BANK