Cliendo inzicht

Statistieken & Cijfers in een handig overzicht.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

ADMIN ONLY

Op de pagina Inzicht (Huisje > Inzicht)zie je als admin onder andere hoe veel dossiers zijn toegevoegd, hoe veel rapportages er zijn geplaatst en hoe veel handtekeningen er zijn gezet in de ingestelde periode. In cijfers. Deze cijfers zijn er momenteel te zien:

Cliënten

• Toegevoegd

• Gearchiveerd

• Uit archief gehaald

• Verwijderd

• Hersteld

Rapportage berichten

• Geplaatste rapportages

• Met bijlage, met doel en met clip

• Reacties op rapportages

• Teamgenoten die het meest geschreven hebben

Plan pagina's

• Permanent opgeslagen

• Met handtekening opgeslagen

• Aantal incidenten

Agenda

• Aantal agenda items

• Total van/tot tijd

• Geregistreerd op product

Weergave instellingen

Er zijn snelfilters beschikbaar, waarin je met 1x klikken bijvoorbeeld de vorige maand kunt laten weergeven.

Ook kun je gewenste periode zelf per dag instellen, en per dossier en/of teamgenoot bepalen of de cijfers van diegene dienen te worden meegenomen in het overzicht.

Uitbreiding

Cliendo Inzicht zal worden uitgebreid met meer cijfers en inzichten. Heb je een verzoek, dien dat dan in op info@cliendo.nl en meld het op de Cliendo ideeëndag! Overigens is de hele functionaliteit 'Inzicht' afkomstig uit ideeën die zijn geopperd door klanten op een ideeëndag, dus het is zeker de moeite waard om deze bij te wonen.