VECOZO koppeling
VECOZO complete handleiding
Tijd registreren vanuit de dagrapportage

Meteen vanuit je dagrapportage tijd registreren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijd registreren vanuit de dagrapportage

Voeg meteen een clip toe aan de dagrapportage. In de clip kun je tijd registreren, meteen op de dagrapportage pagina, zonder dat je de agenda nog hoeft te openen.

1. Schrijf een dagrapportage

2. Maak een clip aan: druk op Clip en tip vervolgens een bericht. Vergeet niet op enter te drukken!

3. Tijd registreren in een Clip

In een geopende clip klik je op tijd > registreren. Daar selecteer je onder welke dienst of categorie je deze tijd wilt registreren. Je kunt hierbij ook categorieën en verschillende diensten selecteren.

4. Sluit je Clip en plaats je dagrapportage