Handmatig wachtwoord kiezen

wachtwoord, handmatig, 2-staps

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is niet altijd even makkelijk om een wachtwoord uit te kiezen wat veilig genoeg is. Daarom krijg je bij Cliendo, vanwege veiligheidsredenen, een wachtwoord gegeven.

Wanneer je een eigen wachtwoord wilt kiezen, raden wij aan om de 2 staps verificatie aan te zetten. Dit is een extra beveiliging. Naast het invullen van je wachtwoord, geef je ook een bevestigingscode op (2-staps). Deze code kan je vinden in de Google Authenticator app op je telefoon.

Bij je Cliendo account kan je de 2-staps verificatie aanzetten door bij 'instellingen' > 'beveiliging' de stappen die aangegeven zijn te volgen.

Let op! Als je een nieuwe telefoon krijgt binnenkort, schakel dan eerst 2-staps verificatie uit met je oude mobiel en zet het weer aan op je nieuwe mobiel.

Wil je toch liever invloed op je wachtwoord zonder een 2-staps verificatie aan te zetten? Als je met ons een afspraak maakt kun je 90% van je wachtwoord zelf kiezen. Bijvoorbeeld van 'Eddydebeste' maken we 'Eddydebeste48A'.

Mocht je dit interessant vinden, maak dan een belafspraak en geef daarbij aan op welk 06 nummer gebeld mag worden en op welk moment.