Getoonde gegevens

Alleen zien wat je nodig hebt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via de ‘Getoonde gegevens’ buttons kun je bepalen welke informatie je ziet in op je scherm. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde groepen cliënten of tabbladen in een dossier weergeven.
​​

Getoonde gegevens in het cliëntoverzicht

In je cliëntoverzicht kun je een keuzemenu laden. Hierna kun je kiezen of je groepen wilt weergeven, hoe je cliënten wilt sorteren, en ook welke cliënten je wilt zien.

Dit is het uitgeklapte venster:

Getoonde gegevens bij Plan tabbladen van cliënt

Bij ‘Getoonde gegevens’ op het tabblad ‘Plan’ van je cliënt, kun je selecteren welke tabbladen en welke velden je wilt weergeven voor die cliënt. Met het pijltje aan de rechterkant kun je nog meer tabbladen tevoorschijn toveren.