Standaard zien al jouw teamgenoten / collega's alles in Cliendo en mag iedereen overal een bericht plaatsen.

Soms wordt gedacht dat dat geheid verkeerd gaat, maar in de praktijk gaat dit vrijwel altijd goed en waarderen gebruikers de vrijheid. Als je uitgeprinte dossiers hebt gaat er ook niet opeens iemand een zootje van maken.

Jouw eigen berichten kunnen niet worden aangepast en jij kunt berichten van anderen niet aanpassen.

Wie mag wat lezen

Je kunt zelf bepalen wie wat mag zien in jouw Cliendo. Het is dus prima mogelijk om bijvoorbeeld het tabblad medische gegevens of behandelplan niet weer te geven voor degenen die dit niet mogen zien. Ze zien het dan simpelweg helemaal niet, dus ze weten ook niet wat ze niet mogen zien.

Wie mag wat bewerken

Zoals gezegd mag iedereen in jouw account standaard berichten toevoegen. Je kunt ook bijvoorbeeld zeggen: deze gebruikers mogen de agenda wel inzien maar geen items aanmaken.

Ons laten weten wie wat mag zien of bewerken

Als je de standaard gebruikersrechten aan wilt laten passen kun je ons een bericht sturen op info@cliendo.com. Laat ons weten wie van jouw collega's wat mag lezen en bewerken.

Heb je meer dan 5 gebruikers, adviseren we met typen te gaan werken. Bijv. Type A mag alles zien, type B mag Dagrapportage + Basisgegevens zien.