Privacy Policy

Hoe gaan we om met jouw (cliënt)gegevens?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat we doen met jouw gegevens

Als je cliendo.nl bezoekt houden we automatisch een aantal gegevens van je bij:

• IP Adres

• Locatie op stadsniveau

• Welke pagina’s je bezoekt

Indien je gegevens achterlaat, bijvoorbeeld om een whitepaper te downloaden of een cliendo account aan te maken, ontvang je voortaan automatisch e-mails van ons. Ook nemen we graag even telefonisch contact met je op.

Mocht je dat niet meer op prijs stellen kun je je altijd heel simpel uitschrijven. Wij willen alleen maar werken met mensen die we kunnen helpen.

Uiteraard houden ons aan de wet bescherming persoonsgegevens
http://wetten.overheid.nl/BWBR0011468/2010-07-01

Welke software gebruiken we om te tracken?

We gebruiken diverse software om onze website bezoekers en gebruikers bij te houden. Via www.builtwith.com kun je cliendo.nl invoeren en zien welke software er momenteel allemaal op de website draait.

Software die wij veel gebruiken is o.a:

• Google Analytics, om te kijken wat bezoekers doen

• Intercom, voor chatten op de website, in cliendo en deze kennisbank

• Hotjar, om te kijken wat bezoekers doen

• CrazyEgg, om de website zo makkelijk mogelijk te maken

• Optimizely, om de website zo makkelijk mogelijk te maken

• Mailchimp & Intercom, voor het versturen van e-mails

SSL

Onze website en software is beveiligd met een SSL certificaat. Dit houdt in dat door jou ingevoerde data beveiligd wordt verzonden. Alleen jij en wij kunnen het zien.
Meer informatie over SSL

Beveiligde opslag

Onze hosting partner is de grootste professionele hoster van Nederland: TransIP. Ons datacentrum is voorzien van ISO 27001, 14001 en 9001 certificeringen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.

– Redundante hosting. Als er 1 server uit valt neemt een andere het over.
– 100% groene stroom
– Uninteruptable power supply
– 24/7 Bewaking
– 24/7 staat een support team klaar.

© Copyrights

Net als bij iedereen die iets maakt zit op alle door ons gemaakte zaken, van design tot en met code en artikelen, automatisch copyright.

Als je een artikel op je website wilt plaatsen, dan graag met vermelding dat het artikel origineel van Cliendo.nl komt en met directe dofollow link naar het originele artikel.

Bijv:
‘Dit artikel werd origineel geplaatst op Cliendo.nl/naamartikel’ (c) 2016 – Cliendo

Het is niet verplicht, maar we vinden het leuk als je ons even laat weten als je een artikel plaatst. Wellicht kunnen we nog meer voor je doen.

Geheimhoudingsverklaring / NDA

Organisaties kunnen individuele afspraken maken met ons. Bijvoorbeeld een geheimhoudingsverklaring op maat.

Escrow

Cliendo bevat organisatie kritieke informatie. Indien wij niet meer in staat zijn om cliendo te ondersteunen, bijvoorbeeld door een faillisement willen wij niet dat jouw organisatie daardoor in de problemen komt.

Hiervoor kunnen we een Escrow overeenkomst afsluiten. https://nl.wikipedia.org/wiki/Escrow-overeenkomst

Verwijderen gegevens

Als je uit onze databases verwijderd wilt worden stuur dan even een e-mail naar juridisch@cliendo.com. We verwijderen je dan overal waar we je uit kunnen verwijderen.

In het geval van fusie, verkoop of failissement

Wij respecteren jouw privacy en gegevens. Wij zullen nooit gegevens verkopen aan een partij zodat die jou kan bestoken met reclame en jouw clientgegevens worden nooit openbaar.

Alleen in het geval van een fusie, verkoop van (een onderdeel van) of failissement kan jouw data worden overgeheveld naar een derde partij. Dit mag nooit een gevaar vormen voor jouw clienten en jou nooit in de problemen brengen.

Je kunt een mail sturen naar juridisch@cliendo.com dat je vantevoren bericht wilt en/of dat we jouw gegevens niet mogen overhevelen in het geval van een fusie, verkoop of faillisement.

Wijzigen policy

Deze privacy policy kan op elk moment veranderen