2-staps verificatie is een extra beveiliging. Naast je wachtwoord dien je met 2-staps verificatie bij het inloggen ook een bevestigingscode op te geven die is verzonden naar een app op je telefoon in te voeren om in te loggen.

Onze 2-staps verificatie werkt via de Google Authenticator app. Ga in je account naar ‘instellingen’ -> ‘beveiliging’ en volg de instructies.

Als je een nieuwe telefoon krijgt binnenkort, schakel dan eerst 2-staps verificatie uit met je oude mobiel en zet het weer aan op je nieuwe mobiel.

Kom je je account niet meer in?

De Google Authenticator code vind je in de Google Authenticator Applicatie op je mobiele telefoon waarmee je de QR code gescand hebt.

Mocht je deze code kwijt zijn, neem dan contact op met de administrator van je account. Waarschijnlijk is dat bij jou organisatie 'degene die Cliendo regelt' ofwel de eigena(ar)/(ren).

De administrator van jullie account kan je wachtwoord voor je wijzigen (zie uitleg op circa 3/4e van het artikel) via instellingen -> teamgenoten. Bij genereren van een nieuw wachtwoord gaat 2 staps verificatie automatisch uit. Dit moet je daarna weer opnieuw instellen.

Ben je zelf administrator, dan kan een andere administrator jou helpen.

Ben je de enige administrator, stuur dan alvast een e-mail naar info@cliendo.com en neem tijdens kantooruren telefonisch contact op met Cliendo op 085 - 40 10 583 . Bel met een herkenbaar en reeds bij ons bekend telefoonnummer en vraag naar jouw contactpersoon bij Cliendo.

Vanwege veiligheidsredenen word je account nooit meteen vrijgegeven, het kan zijn dat er nog extra stappen doorlopen moeten worden.